sadsad x
asdasd
Rıza Metni
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE KORUNMASINA İLİŞKİN
RIZA METNİ

 

Atak Dış Ticaret Anonim Şirketi (“Şirket”) tarafından veri sorumlusu sıfatıyla gerçekleştirilecek kişisel veri işleme, aktarma ve imha faaliyetlerine ilişkin olarak Aydınlatma Metni ve Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına İlişkin Politika ’da (“Politika”) izah edilen amaçlarla:

İlgili mevzuat hükümleri ve taraf olunan sözleşmeler gereğince üstlenilen yükümlülükleri yerine getirmek ve yasal haklara başvurmak, Faaliyetlerin mevzuata uygun olarak yürütülmesi, Daha güvenli bir alışveriş ortamı sağlamak amacıyla web sitesi/mobil uygulamaların güvenliğini sağlayabilmek, Kişisel verilerin güvenliğini sağlamak amaçlarıyla IP Adresi, İnternet Sitesi Giriş-Çıkış Bilgileri, Çerez Kayıtlarından ibaret kişisel verilerimin başta mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 4. maddesinde ifade edilen genel ilkelere uygun şekilde işlenebileceğini, kaydedilebileceğini, işlenme amacıyla uygun süre zarfında fiziksel veya elektronik ortamda güvenli bir şekilde muhafaza edilebileceğini, yurtiçinde ve yurtdışında bulunan e-ticaret hizmet sunucularına  aktarılabileceğini yukarıda belirtilen hususlarla ilgili olarak Şirket tarafından bilgilendirildiğimi ve bu bilgilendirme doğrultusunda 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde açık rızam bulunduğunu kabul ve beyan ederim.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.